Κων/νος Λυγερός: ο Απόλυτος Old School Κυρίαρχος για το 2024! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Κων/νος Λυγερός: ο Απόλυτος Old School Κυρίαρχος για το 2024!

Κων/νος Λυγερός: ο Απόλυτος Old School Κυρίαρχος για το 2024!
Η Διαδικτυακή Old School Διοργάνωση και η Ζωντανή Old School Διοργάνωση, έφτασαν στο τέλος τους. Ο Κων/νος Λυγερός ήταν εκείνος ο οποίος, με την πολύ καλή του απόδοση, πέτυχε να κατακτήσει και τις δύο (!) και έτσι να αναγορευτεί στον Απόλυτο Old School Κυρίαρχο! 

Ο Κων/νος  Λυγερός λοιπόν πέτυχε να ξεπεράσει τους αντιπάλους του και να αναδειχθεί στον κυρίαρχο και των δύο διοργανώσεων, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες νίκες στα πρωταθλήματα της καθεμίας, σε σχέση με τους αντιπάλους του. 
Όσον αφορά τη Ζωντανή Old School Διοργάνωση πέτυχε να κατακτήσει σε αυτή τη σεζόν το Old School Πρωτάθλημα του Duelist Kingdom και το Old School Πρωτάθλημα του Battle City!
Όσον αφορά τη Διαδικτυακή Old School Διοργάνωση πέτυχε να κατακτήσει σε αυτή τη σεζόν το Διαδικτυακό Old School Πρωτάθλημα του Duelist Kingdom, το Διαδικτυακό Old School Πρωτάθλημα του Battle City και το Διαδικτυακό Old School Πρωτάθλημα Waking The Dragons.
Ένας πολύ καλός και αξιόμαχος μονομάχος, ο οποίος δύσκολα μπορούσε να καμφθεί από τους αντιπάλους του, καθώς γνώριζε κάθε φορά πως να δημιουργήσει ισχυρά και αποτελεσματικά Deck. Η επιδεξιότητα και η αποτελεσματικότητα του, αναδεικνυόταν με τον πιο εμφατικό τρόπο σε κάθε πρωτάθλημα και ήταν μάλλον προδιαγεγραμμένο, πως θα κατακτούσε και τις δύο διοργανώσεις στο τέλος!


Φτάνοντας πλέον στο τέλος των δύο Old School Διοργανώσεων, η σελίδα μας ευχαριστεί θερμά όσους ήταν μαζί μας και υποστήριξαν την αναβίωση του Old School Yugioh!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->