Μάριος Δανάσκος: O Mεγάλος Nικητής του Διαδικτυακού Πρωταθλήματος Χαρακτήρων! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Μάριος Δανάσκος: O Mεγάλος Nικητής του Διαδικτυακού Πρωταθλήματος Χαρακτήρων!

Σε αυτό το Διαδικτυακό Πρωτάθλημα, ο Μάριος Δανάσκος ήταν εκείνος τώρα που αναδείχθηκε στον μεγάλο πρωταθλητή!

Πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκε το Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Χαρακτήρων. Αυτό ήταν το τελευταίο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα για αυτό το καλοκαίρι. Σε αυτό το Διαδικτυακό Πρωτάθλημα, ο Μάριος Δανάσκος ήταν εκείνος τώρα που αναδείχθηκε στον μεγάλο πρωταθλητή!  


Οι μονομάχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, βασισμένοι καθαρά σε κάρτες από τους χαρακτήρες του Duel Monsters, έχοντας να επιλέξουν είτε μόνο τις κάρτες του Yugi, είτε να επιλέξουν κάρτες που θα αποτελούσαν τον συνδυασμό δύο χαρακτήρων (πρωτεύοντος και δευτερεύοντος ή δευτερεύοντος και δευτερεύοντος).
Για περισσότερα σχετικά με τη λίστα, πατήστε ΕΔΩ.


Ο Μάριος Δανάσκος επέλεξε να συνδυάσει τις κάρτες του Seto Kaiba και του Rex Raptor! Όπως φάνηκε, αυτός ο συνδυασμός διαμόρφωσε μια αρκετά ισχυρή και αποτελεσματική τράπουλα!


(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το Πρωτάθλημα του Διαδικτυακού Πρωταθλήματος  Χαρακτήρων και να κάνει τον Μάριο Δανάσκο πρωταθλητή!)

Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή, βλέπουμε η στρατηγική του κυρίως να έχει επικεντρωθεί στο εκείνος να καλεί τέρατα ένωσης, με πολύ ισχυρές ιδιότητες (Blue-Eyes Tyrant Dragon, Horned Saurus κτλ). Για αυτό το λόγο, ελέγχει κάρτες που να του επιτρέπουν να μπορεί να καλεί αυτά τα τέρατα ένωσης (3x Thunder Dragons, 2x Kaitoptera, 2x Blue-Eyes White Dragon κτλ).

Επιπλέον βλέπουμε ο πρωταθλητής να έχει επιλέξει τέρατα, τα οποία με την καταστροφή τους, μπορούν να καλέσουν τέρατα με το ίδιο όνομα, με στόχο να έχει ''Materials'' (3x Giant Germ, 3x Peten The Dark Clown), Αυτό το κάνει, ώστε να μπορεί να καλέσει τα ισχυρά τέρατα που ελέγχει και τα οποία κυρίως έχουν σχέση με τα τέρατα ένωσης που φέρνει, σε περίπτωση που η στρατηγική του για το κάλεσμα των Fusion Monsters του, δεν μπορεί να εκπληρωθεί και οπότε να έχει και πάλι ένα πλάνο για να ''χτυπήσει'' επιθετικά τον αντίπαλό του.
Τέλος, βλέπουμε ο πρωταθλητής, να χρησιμοποιεί διαφόρων ειδών κάρτες, οι οποίες έχουν διάφορες ιδιότητες, με αρκετές από αυτές να έρχονται σε συνάρτηση με τη στρατηγική του (όπως οι κάρτες Dragon Nails, Return From The Different Dimension, The Melody Of Awakening Dragon) παρέχοντάς του ευελιξία στο παιχνίδι και οι οποίες θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν σημαντικά σε κάποιο κρίσιμο σημείο των μονομαχιών του. 

Αν σας αρέσουν γενικά τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο νέο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα στο Facebook για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις::https://m.facebook.com/YuGiOhGreekFans/

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->