Φτάνοντας στην ολοκλήρωση του 4ου Grand Prix Πρωτάθληματος Goat στην Ελλάδα! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Φτάνοντας στην ολοκλήρωση του 4ου Grand Prix Πρωτάθληματος Goat στην Ελλάδα!

Φτάνοντας στην ολοκλήρωση του 4ου Grand Prix Πρωτάθληματος στην Ελλάδα!
Την Κυριακή 26 Μάη ολοκληρώθηκε επιτυχώς το τέταρτο Grand Prix Πρωτάθλημα Goat στην Ελλάδα και το οποίο φιλοξενήθηκε στο Gameinn. Συμμετείχαν πολλά άτομα από όλη την Ελλάδα και είδαμε μοναδικές μάχες! Οι μονομάχοι αναμετρήθηκαν μεταξύ τους μέσω του συστήματος ''Swiss'' και οι 8 καλύτεροι πέρασαν στην επόμενη φάση (Top 8).


Οι 8 επικρατέστεροι ύστερα αναμετρήθηκαν μεταξύ τους σε αγώνες Knock Out. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μα τελικά ένας μόνο θα ήταν αυτός που θα κυριαρχούσε! Αυτός ήταν τώρα ο Ιωάννης Πλακας! Έχοντας μια επιβλητική εμφάνιση, πέτυχε να κομματιάσει με τους βαρβάρους του οποιονδήποτε παίκτη τα έβαλε μαζί του!
Ο Ιωάννης Πλάκας, (που τον βλέπουμε στη φωτογραφία του, να κάνει την χαρακτηριστική χειρονομία η οποία υποδηλώνει την επιθυμία του να σωπάσουν όλοι εκείνοι που τολμούν να τον υποτιμούν), κατάφερε να πετύχει να στεφθεί και φέτος νικητής ενός Goat Grand Prix! Πέρυσι το είχε πετύχει στην Γερμανία! Έχοντας ήδη πετύχει πέρυσι μια μεγαλειώδης διάκριση, έχει δώσει ήδη συνέντευξη στη σελίδα σχετικά με τη σταδιοδρομία του στο Yugioh! (για να τη δείτε, πατήστε ΕΔΩ).

Ο Ιωάννης Πλάκας λοιπόν, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά, ένα αρκετά αποτελεσματικό Earth Aggro Deck, κατόρθωσε να κατακτήσει την πρώτη θέση και να αναδειχθεί και πάλι στον μεγάλο πρωταθλητή, παίρνοντας έτσι και πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Παρακάτω παρουσιάζονται οι 8 Finalist, οι τράπουλές τους και η θέση που κατέλαβε ο καθένας:
1) ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

2) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ

4) ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

4) ΣΤΑΘΗΣ ΜΑΡΟΥΦΙΔΗΣ


8) ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΡΙΡΑΚΗΣ


8) ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΑΘΗΣ

8) ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΡΗΣ

8) ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΟΥΖΑΛΗΣ

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->