Γιώργος Νάσης: O Mεγάλος Nικητής του Διαδικτυακού Grand Championship! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Γιώργος Νάσης: O Mεγάλος Nικητής του Διαδικτυακού Grand Championship!

Γιώργος Νάσης: O Mεγάλος Nικητής του Διαδικτυακού Grand Championship!
Πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκε το Διαδικτυακό ''Grand Championship''. Αυτό ήταν το τελευταίο πρωτάθλημα και με το οποίο η Διαδικτυακή Old School Διοργάνωση φτάνει και στο τέλος της! Σε αυτό το διαδικτυακό πρωτάθλημα, έχουμε έναν νέο πρωταθλητή! Αυτός είναι ο Γιώργος Νάσης και ο οποίος κάνει και αυτός τη μεγαλειώδη είσοδό του στο Hall Of Fame! Παίζοντας με δεξιοτεχνία, πέτυχε να διαλύσει οποιονδήποτε τόλμησε να τα βάλει μαζί του!


Οι μονομάχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που εμφανίστηκαν στην πέμπτη Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters" (πατήστε ΕΔΩ για να τις δείτε).


Ο Γιώργος Νάσης επικεντρώθηκε στην ωμή δύναμη! Η πρωτοβουλία του τελικά τον δικαίωσε, καθώς η φονική αρμάδα των ισχυρών τεράτων του, χτύπησε ανελέητα τους αντιπάλους του και τους κατέστρεψε!


(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το Πρωτάθλημα του Διαδικτυακού Grand Championship και να κάνει τον Γιώργο Νάση πρωταθλητή!)


Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή, παρατηρούμε αυτός να έχει δώσει μεγάλη βάση στην ισχυρή επίθεση και γι' αυτό το λόγο να ελέγχει αρκετά δυνατά τέρατα. (2x Injection Fairy Lily, 2x The Tricky, 2x Blade Knight κτλ).
Επιπλέον, βλέπουμε ο πρωταθλητής να έχει επιλέξει κάρτες 
με ιδιότητες που ''χτυπάνε'' μεμονωμένα τις κάρτες του αντιπάλου, με αυτές να είναι τόσο τέρατα (1x Night Assilant, 1x Old Vindictive Magician κτλ), όσο και Spells/Traps (2x Nobleman Of Crossout, 1x Soul Taker κτλ), προκειμένου αυτός είτε να προστατευτεί από αντίπαλες κάρτες, είτε να διαλύσει τις αντίπαλες άμυνες. 
Αξίζει εδώ να σημειωθεί και η στρατηγική προσθήκη της κάρτας, Golden Castle Of Stolmberg. Το Golden Castle Of Stolmberg, παρά το μεγάλο κόστος που είχε για να μείνει στο έδαφος, είναι μια εξαιρετικά ισχυρή κάρτα η οποία προστάτευε από αντίπαλες επιθέσεις τον παίκτη, αφού κατέστρεφε αυτόματα το εχθρικό τέρας που θα έκανε επίθεση, ενώ συγχρόνως ο αντίπαλος θα έχανε τους μισούς πόντους ζωής του. Παράλληλα, έδινε τη δυνατότητα να συνδυαστεί αποτελεσματικά με τέρατα που υπήρχαν στη λίστα. Είχε λοιπόν αυτός τη δυνατότητα, τόσο να αναζητήσει το Golden Castle Of Stolmberg μέσω του Glife the Phantom Bird, όσο και (όταν το Golden Castle Of Stolmberg ήταν στο έδαφος), να ενδυναμώνει σημαντικά τις ιδιότητες των καρτών Hexe Trude και Iron Cage και να δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στο παιχνίδι του αντιπάλου. Κατά αυτό τον τρόπο, η τράπουλα του αποκτούσε ευελιξία και μεγαλύτερη ισχύ.


Αν σας αρέσουν γενικά τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο νέο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα στο Facebook για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις::https://m.facebook.com/YuGiOhGreekFans/

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->