Ετοιμαστείτε σύντομα για το Πανελλήνιο Advanced Πρωτάθλημα YUGIOH! (18/05/2024 -19/05/2024) - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Ετοιμαστείτε σύντομα για το Πανελλήνιο Advanced Πρωτάθλημα YUGIOH! (18/05/2024 -19/05/2024)

Ετοιμαστείτε σύντομα για το Πανελλήνιο Advanced Πρωτάθλημα YUGIOH! (18/05/2023)Σε λίγες ημέρες διεξάγεται το Πανελλήνιο Advanced Πρωτάθλημα YUGIOH! (18/05/2024 -19/05/2024).


ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:
*Tο φετινό National θα γίνει στο Comicdom Con Athens στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Μπορείτε να δείτε και λεπτομέρειες στη σελίδα https://www.comicdom-con.gr/.
*Για πρώτη φορά θα είναι ένα διήμερο Εvent (Σάββατο και Κυριακή) με τα National στη κεντρική σκηνή και Side Events (Advanced, Win A Mat, Time Wizard) για κάθε προτίμηση.
Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι Swiss γύροι ενώ την Κυριακή το Top Cut του Main Event.
*Για τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα υπάρχει η δυνατότητα των προεγγραφών. Θα μπορείτε να εγγραφείτε και την ημέρα που θα είναι η εκδήλωση, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα υπάρχει διαθέσιμη θέση.
Για να κάνετε προεγγραφή στέλνετε ένα e-mail 
με τα στοιχεία σας στο yugioh@kaissa.gr ή ένα μήνυμα στη σελίδα στο Facebook (Yu-Gi-Oh! by Kaissa) ή ένα μήνυμα στο Instagram (yugioh_by_kaissa).
Οι προεγγραφές είναι δυνατές μέχρι την Παρασκευή 17 Μάη στις 14:00.
Τα στοιχεία που χρειάζονται είναι:
-Ονοματεπώνυμο
-Cossy Number ID (αν δεν έχετε ήδη, μπορείτε να βγάλετε εύκολα μέσα από την εφαρμογή Neuron).
*Η πληρωμή θα γίνει την ημέρα του τουρνουά, κατά την επιβεβαίωση της προεγγραφή σας στην γραμματεία!
*Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας, είναι η εφαρμογή του Yugioh, το NEURON! Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ: https://www.konami.com/yugioh/neuron/en/
*Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 9:00 και θα κλείσουν στις 10:00. Η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει στις 10:30.
*Η είσοδος για να πάρετε μέρος στο Πανελλήνιο θα είναι 20 ευρώ και θα λαμβάνετε 5 Booster Pack από την τελευταία διαθέσιμη συλλογή και  μια Field Center Card των National.
*Μέσα από το Neuron θα μπορείτε να καταθέσετε ηλεκτρονικά και την Deck List σας για τα National, να βλέπετε τα Pairings του γύρου ή να πάρετε μέρος στα Side Event που θα είναι διαθέσιμα.
Το τουρνουά και τα Pairings θα γίνουν μέσα από το Neuron. Θα πρέπει όλοι οι παίκτες να το έχουν κατεβασμένο και να έχουν συνδέσει το COSSY ID τους που έχουν στείλει κατά την εγγραφή τους.
*Για να δείτε τα έπαθλα που δίνει η KONAMI για αυτό το Event, πατήστε ΕΔΩ.


*Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να στείλετε e-mail στο yugioh@kaissa.gr, στη σελίδα στο Facebook (Yu-Gi-Oh! by Kaissa) ή στο Instagram: yugioh_by_kaissa.

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->